O nama

O nama

Salon ekskluzivnih venčanica i haljina u Beogradu - KrisstElla

U našem salonu možete naći eskluzivne, na našem području jedinstvene venčanice i haljine. Svaka od nas ima svoj san o haljini koja se oblači jednom u životu. Mora da bude jedinstvena, sofisticirana, luksuzna, a naše haljine su baš takve. Dođite da Vam ispunimo san.

Salon KrisstElla, smešten je u predratnoj zgradi u starom delu Beograda, preko puta Beograda na vodi u Risanskoj ulici br. 6.

Naše venčanice su ručne izrade, od najfinijih materijala tako da je svaka jedinstvena i neponovljiva. Jedinstvena haljina je izvor samopouzdanja i čini da se osećate najbolje za svoj najvažniji dan. 

Naš tim profesionalnih modelatora i krojača može Vam ostvariti san i napraviti samo Vašu, željenu venčanicu.

Posetite nas u ugodnom, a pre svega privatnom ambijentu i dozvolite da Vas ugostimo kao princezu i da Vam snove pretvorimo u stvarnost..

Često postavljana pitanja

Rezervišite venčanicu odmah nakon zakazivanja venčanja. Nemojte zbog inertnosti i odlaganja da ostanete bez željene haljine.

Naravno! Možete rezervisati i nekoliko meseci unapred.

Naravno. Pronalaženje adekvatne haljine je ozbiljan posao i neophodno je da se na Vas usmeri celokupna pažnja osoblja. Moramo da shvatimo šta želite da bi mogli da pronađemo rešenje za Vas.

Ponesite dobro raspoloženje i strpljenje. Bilo bi dobro da zabeležite koja Vam se haljina svidela ili fotografiju željene venčanice, ako nema takve kod nas na sajtu. Možemo Vam sašiti model kakav želite.

Ako je druga, željena, venčanica slobodna za dan Vašeg venčanja, zašto da ne. Najbitnije je da Vi budete zadovolni. Potrudićemo se da Vam izađemo u susret po svim pitanjima, naravno ako smo u mogućnosti.

Naravno, sve je uključeno, korekcije, čišćenje venčanice pre i posle venčanja. Korekcije venčanica vrše profesionalne krojačice u krojačkim salonima. Prilikom uzimanja mera za korekciju, molimo Vas da nam sve što smatrate da je potrebno da se koriguje, iznesete, da biste bili na dan svog venčanja zadovoljni.

Dve nedelje pre Vašeg venčanja dobićete poziv iz salona da dogovorimo termin za korekciju. Ne želimo da promena težine bude uzrok da se u Vašoj haljini iz snova ne osećate dovoljno dobro. Isto važi i za naše mlade koje su u drugom stanju.

Prilikom preuzimanja venčanice, pregledaćete istu detaljno. Konstatovaćemo da je venčanica bez oštećenja. Nakon toga odnosite venčanicu. Prilikom vraćanja venčanica se ponovo detaljno pregledava i ako se ustanove sitna oštećenja ona se ne naplaćiju. Ako venčanica bude oštećena tako da je potrebna velika intervencija na njoj ili se ne može vratiti u prvoditno stanje onda se naplaćuje cena iz potpisanog Ugovora o iznajmljivanju haljine. Molimo Vas da sami ne intervenišete na haljini jer ćete verovatno napraviti još veći problem.

Termin možete zakazati putem linka , telefonom, putem emaila ili društvenih mreža Facebook ili Instagram.

Venčanice se mogu poručiti putem kataloga za kupovinu i za prvo nošenje. Rok isporuke tražene venčanice je od dve do šest nedelja u zavisnosti od modela.

Gotovo sve venčanice iz naše ponude se mogu lako korigovati za trudnice .
U svakom slučaju Vam preporučujemo da pogledate naše modele i da nas posetite.Tu će Vam naše osobljepomoći u odabiru venčanice, pokazaće Vam modele koji su najoptimalniji za trudnice.

Naravno! Prilikom iznajmljivanja venčanice dobijate overen ugovor koji je validan na graničnom prelazu.

Scroll to Top